Nada pentru oblet ( 4)
*Recomandata in periada calda
INGREDIENTE
Paine alba 500 gr
Srot 300 gr gr
Malai 200 gr
Esenta de rom 1 fiola
MOD DE PREPARARE: Inainte (cu 2 - 3 zile) de a prepara aceasta reteta de nada painea taiata felii trebuie pusa la uscat. Apoi aceste felii vor fi maruntite si macinate cat de fin. La fel vom proceda si cu srotul si cu malaiul, dupa care vom amesteca aceste trei componente in stare uscata. Pe malul baltii fiola cu esenta de rom (10 ml ) va fi amestecata in apa pe care o vom folosi la umectare.
Paine alba 500 gr
Srot 300 gr gr
Malai 200 gr
Esenta de rom 1 fiola
MOD DE PREPARARE: Inainte (cu 2 - 3 zile) de a prepara aceasta reteta de nada painea taiata felii trebuie pusa la uscat. Apoi aceste felii vor fi maruntite si macinate cat de fin. La fel vom proceda si cu srotul si cu malaiul, dupa care vom amesteca aceste trei componente in stare uscata. Pe malul baltii fiola cu esenta de rom (10 ml ) va fi amestecata in apa pe care o vom folosi la umectare.
Foto:Arhiva Personala