luni, 21 iunie 2021

Nada pentru mreana(3)



Nada pentru mreana ( 3)
*Recomandat in perioada calda
*Foto:Arhiva personala

INGREDIENTE
Viermusi 300 - 400 gr
Cubulete mici de cascaval 150 gr
Pamant de cartita cca 1500 gr

MOD DE PREPARARE: Dintr-o bucata de cascaval Hochland de 200 gr se opreste o felie de circa 50 gr, iar restul se marunteste in cubulete mici cu latura de 5 - 8 mm. Se amesteca cascavalul maruntit cu viermusii si pamantul, omogenizand foarte bine. Daca e nevoie se adauga putina apa pentru a putea lega bine compozitia. Cascavalul ramas - 50 gr - se va transforma in cubulete mai maricele, de cca 1cm, care vor fi folosite pe carlig.


raul Cerna(Santuhalm-jud Hunedoara)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu