Nada pentru oblet ( 3)
*Recomandat in perioada calda
INGREDIENTE
Pesmet alb sau galben 300 gr
Lapte praf 100 gr gr
cacao 1 pliculet de 10 gr
Canepa prajita 100 gr
MOD DE PREPARARE: Pesmetul va fi macinat cat de fin posibil. Canepa va fi prajita la foc mic cu atentie ca sa n-o ardem apoi va fi macinata in aceiasi maniera. La final vom amesteca toate componentele, cu exceptia pliculetului de cacao din care vom pune in nada doar atat cat trebuie pentru a obtine o culoare maroniu-deschis asemanatoare cu a cafelei cu lapte.
Pesmet alb sau galben 300 gr
Lapte praf 100 gr gr
cacao 1 pliculet de 10 gr
Canepa prajita 100 gr
MOD DE PREPARARE: Pesmetul va fi macinat cat de fin posibil. Canepa va fi prajita la foc mic cu atentie ca sa n-o ardem apoi va fi macinata in aceiasi maniera. La final vom amesteca toate componentele, cu exceptia pliculetului de cacao din care vom pune in nada doar atat cat trebuie pentru a obtine o culoare maroniu-deschis asemanatoare cu a cafelei cu lapte.
FOTO:Arhiva personala
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu