vineri, 9 iunie 2023

Locuri de pescuit somn

 


Locuri de pescuit somn
*Pescuitul la somn
*Foto:Arhiva personala

Te intrebi unde pescuim pentru a avea cele mai bune rezultate, iar raspunsul este simplu, acolo unde somnul se simte in siguranta si are hrana din belsug, fara a face prea mare efort.
Locul pe care il alegi nu trebuie sa fie comod pentru tine, cu umbra si alte facilitati, ci tine de cat de confortabil se simte pestele in apa. Astfel, este important sa stii si cu ce se hraneste in mod normal somnul, prezenta acelor pesti fiind de interes pentru tine.
In locurile foarte adanci poti sa gasesti doar pestii care se odihnesc, atunci cand pleaca la vanatoare vor fi atrasi de locurile unde se gaseste mancare; se hraneste cu scobar, platica, babusca, salau etc., pesti ceva mai lenesi, ce nu inoata cu viteza si pe care ii poate prinde cu usurinta.
In concluzie, monturi pentru somn se pot pune: langa mal, unde este si vegetatie si gaseste usor platica, babusca etc.; in vartejuri, unde prada ramane pe loc mai mult timp; la intrare in gropi, aproape de copacii cazuti in apa; locul unde se intalnesc doua ape curgatoare si chiar acolo unde se revarsa apele pe campuri.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu