Nada pentru scobar ( 4)
*Recomandat in perioada calda
INGREDIENTE
Turta de dovleac nesarata 2 kg
Pesmet 300 gr
Lapte praf 100 gr
Mamaliga 1 - 1,5 kg
Aditiv Brasem 1 pachet
Profi mix scobar 2 pungi
Viermusi 500 gr
MOD DE PREPARARE: Se macina fin turta de dovleac si pesmetul, dupa care ambele se amesteca cu celelalte ingrediente uscate, respectiv cu cele doua pungi de nada profi mix scobar, cu aditivul Brasem (se gaseste sub forma de praf) si cu laptele praf. Dupa ce s-au omogenizat bine cele de mai sus, mixul rezultat se va amesteca in continuare cu mamaliga. Mamaliga este obtinuta din 0,5 kg de malai si se prepara in mod obisnuit. Dupa amestecarea tuturor componentelor vom obtine niste bulgari destul de colanti, pe care-i vom gauri cu degetul si in care vom introduce (inainte de nadire), cativa viermusi, apoi vom astupa gaura prin aplatizarea usoara a bulgarului de nada. Reteta a fost testata pe Bega cu rezultate foarte bune.
Turta de dovleac nesarata 2 kg
Pesmet 300 gr
Lapte praf 100 gr
Mamaliga 1 - 1,5 kg
Aditiv Brasem 1 pachet
Profi mix scobar 2 pungi
Viermusi 500 gr
MOD DE PREPARARE: Se macina fin turta de dovleac si pesmetul, dupa care ambele se amesteca cu celelalte ingrediente uscate, respectiv cu cele doua pungi de nada profi mix scobar, cu aditivul Brasem (se gaseste sub forma de praf) si cu laptele praf. Dupa ce s-au omogenizat bine cele de mai sus, mixul rezultat se va amesteca in continuare cu mamaliga. Mamaliga este obtinuta din 0,5 kg de malai si se prepara in mod obisnuit. Dupa amestecarea tuturor componentelor vom obtine niste bulgari destul de colanti, pe care-i vom gauri cu degetul si in care vom introduce (inainte de nadire), cativa viermusi, apoi vom astupa gaura prin aplatizarea usoara a bulgarului de nada. Reteta a fost testata pe Bega cu rezultate foarte bune.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu